Παροχές

τι παρέχει το physiosos24

Παροχές

1. Κάρτα/κουπόνι οικογένειας για όλη την οικογένεια.

Όταν ένας ασθενής το επιθυμεί και προκύψει ανάγκη σε άτομο της οικογένειάς του, το physiosos24 προέβλεψε και παρέχει για τον επιπλέον ασθενή:

Διευκολύνσεις και πλεονεκτήματα στην αποπληρωμή της δαπάνης
Δωρεάν
follow-up, την τακτική παρακολούθηση της πορείας μετά τη θεραπεία.

2. Φυσικοθεραπευτής Επαγγελματικού Χώρου

Σε τακτή ημερομηνία ανά μήνα επίσκεψη και πραγματοποίηση «Ιατρείου Εργασίας» σε χώρο όπου ο φυσικοθεραπευτής υποδέχεται ασθενείς και, ακολούθως, συμβουλεύει, κατευθύνει, προτείνει σχήμα αποκατάστασης και θεραπείας. Θα γίνονται δε επανεξετάσεις (follow-up) στα περιστατικά που θα προκύψουν.

3. Συνεργασίες με εγνωσμένου κύρους επαγγελματίες της Υγείας, όπως ιατρούς ειδικοτήτων, ειδικευμένους φυσικοθεραπευτές, κλινικούς ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, λογοθεραπευτές και εργοθεραπευτές.

4. Φυσικοθεραπευτές και ψυχολόγους σε συνεδρίες τους από κοινού ή σε διαφορετικό χρόνο, πάντα στον ίδιο ασθενή, οπότε η τιμή διαμορφώνεται πολύ οικονομικότερα. Συνδυασμένες εκτιμήσεις και συνεργασίες επί κάθε περιστατικού στο πλαίσιο προαγωγής της ολιστικής/ συνολικής θεραπείας.

5.Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη από την ημέρα «0» στο Νοσοκομείο της Αττικής ή σε ιδιωτικές Κλινικές έως την απολύτως ολοκληρωμένη και οριστική, άριστη αποκατάσταση, με τελειομανία και συνέπεια.

6.Απολύτως έμπειροι και ειδικευμένοι θεραπευτές, πάντοτε σε όλα τα περιστατικά.Καταρτισμένοι και μετεκπαιδευμένοι Ψυχολόγοι/ψυχοθεραπευτές με νοσοκομειακή εμπειρία. Κλινικός Ψυχολόγος άμεσης παρέμβασης επί 24ωρο.

Επικοινωνήστε με την κορυφαία αλλά και ανθρώπινη ομάδα Φυσικοθεραπευτών σήμερα στο (+30) 6945955992

Η αποτελεσματική κατ᾽οίκον Φυσικοθεραπεία είναι εφικτή

H Physiosos24 είναι ικανή, έντιμη, άμεση, προσιτή και ανθρώπινη

Ευχαριστούμε βαθιά όσους μας μπόλιασαν την χαρά της προσφοράς

Η ομάδα μας αναλαμβάνει κάθε περίπτωση που χρήζει φυσικοθεραπείας

Αναπνευστικά Περιστατικά

Άνω και Κάτω Άκρων

Ορθοπαιδικά Περιστατικά

Καρδιολογικά Περιστατικά

Μυοσκελετικές παθήσεις παιδιών

Νευρολογικά Περιστατικά  

Ιδιάζοντα Περιστατικά  

Μέριμνα Ηλικιωμένων

Στείλτε μας μήνυμα

Καλέστε μας στο 6987718888

ή στείλτε μας μέιλ στο

info@physiosos24.gr

 

Η ομάδα physiosos24.gr ειναι στη διάθεσή σας για επείγοντα περιστατικά ή για προσδιορισμό τακτικού ραντεβού 24 ωρες, όλες τις ημέρες του ετους εορτές και αργίες 24/7.