Ποιοι Είμαστε

& πώς μπορούμε να σταθούμε στο πλευρό σας και να καλύψουμε κάθε ανάγκη Φυσικοθεραπείας

ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ 24 ΩΡΕΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ
Είμαστε scaled

Ποιοι είμαστε

Ήδη από το 2013 που συστάθηκε η ομάδα είναι ευτύχημα για έμας ότι καλύπτουμε κατοίκον, άμεσα και με επάρκεια άμεσες ή με ραντεβού κλήσεις ασθενών τόσο στο κέντρο του λεκανοπεδίου Αττικής αλλά και σε κάθε γωνιά του.

Η πρόταση μας είναι πρωτοποριακή, μόνον και καταρχάς Eλληνική: Κατοίκον συνεδρίες με δέσμευση χαμηλής δαπάνης από 30 ευρώ/συνεδρία, διάρκειας μίας ώρας(1h) και αμιγώς με έντιμη και επαρκέστατη Κλασική Φυσικοθεραπεία. Με αυτά τα δεδομένα επιτυγχάνουμε ειδικευμένα, έμπειρα αφού η σχέση μας με Νοσοκομεία και Δομές Υγείας είναι πολυετής όπως και με το ελεύθερο επάγγελμα να προσφέρουμε ποιοτική Φυσικοθεραπεία και ουσιαστική πλήρη αποκατάσταση.

Τεχνολογία

Με φορητό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και κυρίως με ευσυνειδησία, το physiosos24 σήμερα ανταποκρίνεται στα ζητήματα των καιρών με ευθύνη.

Αρκεί ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο μας στο 6987718888 και σε λίγες ώρες ή με ραντεβού ημέρας, επαγγελματίας Φυσικοθεραπευτής/α θα αναλάβει πάντοτε με την επιτήρηση των υπευθύνων της ομάδας μας τη σχετική θεραπεία. Άλλοτε από παραπομπή Ιατρού κι άλλοτε πιο άμεσα με προσωπική Φυσικοθεραπευτική Εξέτασηκτίμησηξιολόγηση του περιστατικού ορίζεται πρόγραμμα αποκατάστασης προσωπικό και ειδικευμένο στο προφίλ και στο σύνολο των αναγκών του ασθενούς.

Σκοπός είναι η Βραχεία Θεραπεία, η γρήγορη επιστροφή στην εργασία και στην ποιότητα ζωής του ασθενούς αλλά και στην πιο εύρυθμη λειτουργία της οικογένειας.

Προφίλ Συνεργατών

Κοσμάς Σ. Φυσικοθεραπευτής

 Αποφοίτησε από τη Σχολή Φυσικοθεραπείας Αθηνών με βαθμό πτυχίου 8,7 και από την ολοκλήρωση των σπουδών του μέχρι και σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας με ειδίκευση στην Κλινική Χειρουργικής Χεριού και Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής του Νοσοκομείου Κ.Α.Τ. – Άγιος Παύλος. Έχει 25ετή εμπειρία σε ιδιάζοντα και πολύπλοκα περιστατικά παθήσεων, χειρουργείων και αποκαταστάσεων. Ήταν επικεφαλής Φυσικοθεραπευτής στην Euromedica Κηφισιάς επί τετραετίας, ίδρυσε το «Θεραπευτικό Κέντρο Αποκατάστασης Κηφισιάς» και είναι ο ιδρυτής του Physiosos24.

Ελένη Α. Φυσικοθεραπεύτρια

Αποφοίτησε από το Α.Τ.Ε.Ι. Φυσικοθεραπείας Αθηνών με Άριστα το 2006. Εργάστηκε επί 10ετία σε ιδιωτικό Φυσικοθεραπευτήριο και είναι ιδρυτικό μέλος και συνεργάτης του Physiosos24. Έχει εκπαιδευτεί στη μέθοδο της BOBATH που αναγνωρίζεται ως η πλέον αποτελεσματική μέθοδος αποκατάστασης και διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης των Ιατρών της Κλινικής του τμήματος Επανορθωτικής κ’ Μικροχειρουργικής Άνω Άκρου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών επί 3ετία μαθητεύοντας δίπλα στον σπουδαίο Δάσκαλο – καθηγητή Παιδοορθοπαιδικής κ. Μιχάλη Ιεροδιακόνου.

Μαριλένα Τ. Φυσικοθεραπεύτρια

Αποφοίτησε από τη σχολή Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών, Τμήμα Φυσικοθεραπείας με βαθμό Πτυχίου Άριστα και θήτευσε ως εργαστηριακός συνεργάτης στα πρώτα της βήματα. Από φοιτήτρια διετέλεσε εθελοντική συνεργάτης σε Κέντρο Αποκατάστασης, αναλαμβάνοντας κυρίως Νευρολογικά́ και Μυοσκελετικά́ Περιστατικά́.Έχει εμπειρία σε περιστατικά κυρίως Αντιμετώπισης Χρόνιων Νευρολογικών Παθήσεων (π.χ. Φλοιοβασική Εκφύλιση, Εγκεφαλική́ Παράλυση) Αποκατάσταση Μυοσκελετικών Κακώσεων και Παθήσεων, Εργονομία και Αναπνευστική́ Φυσικοθεραπεία.

Μαριάννα Ο. Φυσικοθεραπεύτρια

Από το 2001 που ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθηνών, ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και ακολούθησε 2ετή ειδίκευση στη μέθοδο ΒΟΒΑΤΗ που αφορά Αποκατάσταση Νευρολογικών Παθήσεων Παίδων. Τα τελευταία 19 χρόνια εργάζεται  σε Ιδιωτικό Φυσικοθεραπευτήριο στη Νέα Σμύρνη με σημαντική εμπειρία στα παιδιά και από το 2007 είναι εξωτερική συνεργάτης Ιδιωτικής Κλινικής της Αθήνας, αντιμετωπίζοντας ασθενείς ΜΕΘ.

Στέλιος Π. Φυσικοθεραπευτής

Αποφοίτησε το 2013 από το ΤΕΙ Λαμίας στο τμήμα Φυσικοθεραπείας και η πτυχιακή του εργασία είχε τίτλο: ‘Γυναίκα ασθενής, ιδιαιτερότητες φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης’. Είναι κάτοχος MSc Physiotherapy (Neurology) από το Keele University. Η μεταπτυχιακή του εργασία είχε τον τίτλο: ‘Structed review and synthesis of therapy treatment schedules for the hemiplegic upper limb’. Έκανε την πρακτική του στο Γ.Ν. Αττικής ‘Κ.Α.Τ.’ εργάστηκε ως Φυσικοθεραπευτής στα Κ.Α.Π.Η. της Νέας Ερυθραίας και συνεργάστηκε στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Φιλοκτήτης.

Αυγουστής Σ. Φυσικοθεραπευτής

Αποφοίτησε από το ΤΕΙ Αθηνών και έχει εμπειρία στην αναπνευστική, προεγχειρητική και μετεγχειρητική φυσικοθεραπεία και στη φυσικοθεραπεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Παίδων Α.&Π Κυριακού και στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λήμνου. Έχει ειδικευθεί στη φυσικοθεραπεία σε παιδιά με ειδικές ανάγκες και την αντιμετώπιση ορθοπεδικών, νευρολογικών και αναπνευστικών περιστατικών.

physical therapist 52

Θεραπεία

physical therapist 53

Πρόληψη

physical therapist 54

Αποκατάσταση

physical therapist 55

Τεχνητά Μέλη

Παροχές

ΚΚ 1. Κάρτα/κουπόνι οικογένειας για όλη την οικογένεια.

Όταν ένας ασθενής το επιθυμεί και προκύψει ανάγκη σε άτομο της οικογένειάς του, το physioSOS24 προέβλεψε και παρέχει για τον επιπλέον ασθενή:

Διευκολύνσεις και πλεονεκτήματα στην αποπληρωμή της δαπάνης. Δωρεάν follow-up, την τακτική παρακολούθηση της πορείας μετά τη θεραπεία.

2.  Φυσικοθεραπευτής Επαγγελματικού Χώρου

Σε τακτή ημερομηνία ανά μήνα επίσκεψη και πραγματοποίηση «Ιατρείου Εργασίας» σε χώρο όπου ο φυσικοθεραπευτής υποδέχεται ασθενείς και, ακολούθως, συμβουλεύει, κατευθύνει, προτείνει σχήμα αποκατάστασης και θεραπείας. Θα γίνονται δε επανεξετάσεις (follow-up) στα περιστατικά που θα προκύψουν.

  1.  Συνεργασίες με εγνωσμένου κύρους επαγγελματίες της Υγείας, όπως Ιατρούς ειδικοτήτων, Ειδικευμένους Φυσικοθεραπευτές, Κλινικούς Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς, Λογοθεραπευτές και Εργοθεραπευτές.
  2. Φυσικοθεραπευτές και Ψυχολόγους σε συνεδρίες τους από κοινού ή σε διαφορετικό χρόνοπάντα στον ίδιο ασθενήοπότε η τιμή διαμορφώνεται πολύ οικονομικότερα. Συνδυασμένες εκτιμήσεις και συνεργασίες επί κάθε περιστατικού στο πλαίσιο προαγωγής της ολιστικής/ συνολικής θεραπείας.
  3. Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη από την ημέρα «Ο» στο Νοσοκομείο της Αττικής ή σε Ιδιωτικές Κλινικές έως την απολύτως ολοκληρωμένη και οριστική, άριστη αποκατάσταση, με τελειομανία και συνέπεια.
  4. Απολύτως έμπειροι και ειδικευμένοι θεραπευτέςπάντοτε σε όλα τα περιστατικάΚαταρτισμένοι και μετεκπαιδευμένοι Ψυχολόγοιυχοθεραπευτές με Νοσοκομειακή Εμπειρία. Κλινικός Ψυχολόγος άμεσης παρέμβασης επί 24ωρο.

Επικοινωνήστε με την κορυφαία αλλά και ανθρώπινη ομάδα Φυσικοθεραπευτών σήμερα στο 6987718888 

Η αποτελεσματική Φυσικοθεραπεία κατ᾽ οίκον είναι εφικτή

H Physiosos24 είναι ικανή, έντιμη, άμεση, προσιτή και ανθρώπινη

Ευχαριστούμε βαθιά όσους μας μπόλιασαν την χαρά της προσφοράς

Η ομάδα μας αναλαμβάνει κάθε περίπτωση που χρήζει φυσικοθεραπείας

Αναπνευστικά Περιστατικά

Άνω και Κάτω Άκρων

Ορθοπαιδικά Περιστατικά

Καρδιολογικά Περιστατικά

Μυοσκελετικές παθήσεις παιδιών

Νευρολογικά Περιστατικά  

Ιδιάζοντα Περιστατικά  

Μέριμνα Ηλικιωμένων

Στείλτε μας μήνυμα

Καλέστε μας στο 6987718888

ή στείλτε μας μέιλ στο

info@physiosos24.gr

 

Η ομάδα physiosos24.gr ειναι στη διάθεσή σας για επείγοντα περιστατικά ή για προσδιορισμό τακτικού ραντεβού 24 ωρες, όλες τις ημέρες του ετους εορτές και αργίες 24/7.