Τι πρεσβεύει το physiosos24

και τι οδήγησε στη δημιουργία του

πρεσβεύει το Physiosos24

Ο ιδρυτής

Κοσμάς Σώρας Φυσικοθεραπευτής

Γεννήθηκε σε χρόνια ανελευθερίας στην Αθήνα. Ο Πατέρας ήταν Υδραίος – Πειραιώτης και η μητέρα ήταν Ζακυνθινή.

Εκείνος έλεγε «Θα κυκλοφορείς και όταν θα λες το όνομά μας, θα σου λένε ότι είχα το μέτωπό μου καθαρό». Εκείνη έλεγε: «Να δίνεις, να δίνεις πάντοτε και σε όλους».

Γαλουχήθηκε στην πόλη του Πειραιά.

Αξιώθηκε να μελετήσει τη Φυσικοθεραπεία και να γίνει Φυσικοθεραπευτής από τη Σχολή Αθηνών με βαθμό πτυχίου: 8,7 πριν από περίπου 27 χρόνια.

Η πτυχιακή του εργασία είχε τίτλο καθοριστικό. « Η συλληπτική ικανότητα του αντίχειρα. Το δάχτυλο που έδωσε τον ανθρώπινο πολιτισμό – Χειρουργικές Τεχνικές Αποκατάστασης – η Λειτουργική Αποκατάσταση και ο κρίσιμος ρόλος της Φυσικοθεραπείας σε αυτή».

Η Ιδέα

Μετά το 2012 απομυθοποιήθηκε στη σκέψη μας η ‘προϋπόθεση’ του σταθερού χώρου – θεραπευτηρίου ως σημείο αναφοράς της άσκησης του έργου μας. Συνειδητοποιήσαμε πως η Φυσιοθεραπευτική πράξη, ουσιαστική και αποτελεσματική, δεν χρειάζεται τοίχους, αλλά ‘παράθυρα’. Δεν απαιτούνται δομές και πολυπλοκότητες μηχανισμών, μηχανημάτων  και ‘υπερμοντέρνων’ εφευρέσεων. Η απλότητα είναι εκεί έξω.

Στο πεζοδρόμιο μπορεί να γίνει εξίσου άριστη θεραπεία όσο και οπουδήποτε αλλού. Οι προϋπόθεση είναι μια: ο Άξιος και Έντιμος Φυσικοθεραπευτής.

physical therapist 52

Θεραπεία

physical therapist 53

Πρόληψη

physical therapist 54

Αποκατάσταση

physical therapist 55

Τεχνητά Μέλη

Η φιλοσοφία της υλοποίησης

Το καλοκαίρι του 2013 ιδρύθηκε η ομάδα Ταχείας Φυσικοθεραπευτικής Παρέμβασης Αττικής που έδωσε γρήγορα την θέση της στην συλλογική εταιρεία άμεσης, καίριας και συνεχούς Φυσιοθεραπευτικής υποστήριξης Αττικής, δηλαδή στην ομάδα physiosos 24.

Την πρωτοποριακή ιδέα πλαισίωσαν καθημερινοί βιοπαλαιστές θεραπευτές, άριστοι στον τομέα τους, με αγάπη στο έργο τους.

 Σταδιακά από το 2013 ως σήμερα η ομάδα της physiosos24 αυξάνει την επιρροή της στην Αττική κοινωνία σταθερά και ανοδικά.

Αυτό συνέβη για 2 λόγους:

Αρχικά ήταν η πρώτη ομάδα που δημιουργήθηκε ως SOS επέμβασης και μάλιστα κατ’ οίκον θεραπειών και τελικά ήταν η πλέον προτιμητέα από όσα μαρτυρούν τα στατιστικά αποτελέσματα.

Επίσης ήμασταν και είμαστε μόνοι και ακηδεμόνευτοι άρα έπρεπε να αγωνιστούμε ως μονομάχοι. Και νικήσαμε. Κερδίσαμε την αγάπη μερικών εκατοντάδων ανθρώπων και ένα σφιχτό χέρι στον κάθε αποχαιρετισμό.

Επικοινωνήστε με την κορυφαία αλλά και ανθρώπινη ομάδα Φυσικοθεραπευτών σήμερα στο (+30) 6945955992

Η αποτελεσματική κατ᾽ οίκον Φυσικοθεραπεία είναι εφικτή

H Physiosos24 είναι ικανή, έντιμη, άμεση, προσιτή και ανθρώπινη

Ευχαριστούμε βαθιά όσους μας μπόλιασαν την χαρά της προσφοράς

Η ομάδα μας αναλαμβάνει κάθε περίπτωση που χρήζει Φυσικοθεραπείας

Αναπνευστικά Περιστατικά

Άνω και Κάτω Άκρων

Ορθοπαιδικά Περιστατικά

Καρδιολογικά Περιστατικά

Μυοσκελετικές παθήσεις παιδιών

Νευρολογικά Περιστατικά  

Ιδιάζοντα Περιστατικά  

Μέριμνα Ηλικιωμένων

Στείλτε μας μήνυμα

Καλέστε μας στο 6987718888

ή στείλτε μας μέιλ στο

info@physiosos24.gr

 

Η ομάδα physiosos24.gr ειναι στη διάθεσή σας για επείγοντα περιστατικά ή για προσδιορισμό τακτικού ραντεβού 24 ωρες, όλες τις ημέρες του ετους εορτές και αργίες 24/7.