φυσικοθεραπεία για παιδιά

Καλώς Ήρθατε στο physiosos24

Την Ομάδα Άμεσης Φυσικοθεραπευτικής Παρέμβασης και Κατ᾽οίκον Θεραπείας

Φυσικοθεραπεία κατ᾽οίκον 

Φυσικοθεραπεία κατ οίκον

Φυσικοθεραπεία στο σπίτι

Η Ομάδα μας

Με την καθοδήγηση και επίβλεψη του φυσικοθεραπευτή Κοσμά Αναρ. Σώρα, Επιστημονικού Συνεργάτη του Νοσοκομείου Κ.Α.Τ. Κηφισιάς συν-δημιουργήθηκε με την ομάδα συνεργατών του η «Ομάδα Άμεσης Φυσικοθεραπευτικής Παρέμβασης» για να προσφέρει Φυσικοθεραπεία κατ’ οίκον.

Σκοπός της ομάδας είναι η ανάληψη τόσο οξέων, υποξέων όσο και χρόνιων περιστατικών τα οποία υποστηρίζονται καίρια επί 24ώρου βάσεως όπου και αν βρίσκονται και με κατ´οίκον θεραπείες.

Τι πρεσβεύει το physiosos24.

ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝ – ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ

αμιγώς Φυσικοθεραπευτές, πτυχιούχοι της Ανώτατης Σχολής Φυσικοθεραπείας. Είναι επιτυχία μας ότι όπου καθημερινά μας ζητηθεί σπεύδουν έμπειροι θεραπευτές με θητεία σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, δοκιμασμένοι και αξιόμαχοι ελεύθεροι επαγγελματίες φυσικοθεραπευτές, με προσωπική και διακεκριμένη σταδιοδρομία σε ιδιωτικά θεραπευτήρια

Αναλαμβάνουν αυστηρώς προσωπικά, από αρχής έως της ολοκλήρωσης του προγράμματος αποκατάστασης, την σταδιακή επανένταξη του ασθενούς στην καθημερινή του δράση, συχνά, με ιδιαίτερα βελτιωμένη την ποιότητα ζωής του.

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Τα στελέχη που δημιούργησαν το 2013 την ομάδα physiosos24 μετρούν από 15 έως 25 έτη επαγγελματικής εμπειρίας ο καθένας, τόσο στη νοσοκομειακή εργασία, όσο και στη γόνιμη και δημιουργική άσκηση του ελεύθερου επαγγέλματος.

Οι Αξίες Μας

Σταθερή αξία της υπηρεσίας μας είναι η ολοκληρωμένη και επαρκέστατη ΠΡΟΛΗΨΗ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ όποιας φυσικοθεραπευτικής απαίτησης.

Συνήθη περιστατικά που αναλαμβάνουμε

Άνω και Κάτω Άκρα

Aποκατάσταση από Αναπνευστικά Προβλήματα

Παιδικές Μυοσκελετικές Παθήσεις

Ορθοπαιδικά Περιστατικά

Καρδιολογικά Περιστατικά

Νευρολογικά Περιστατικά

Μέριμνα Ηλικιωμένων

Επικοινωνία

Τηλέφωνο επικοινωνίας (+30) 6987718888

email 1: info@physiosos24

email 2: physiosos24@gmail.com