Άνω Άκρα

Τα άκρα πάσχουν επειδή :
προέχουν, προεξέχουν, πρωτοπορούν, κουράζονται, στέργουν, δημιουργούν.

Τα διεθνή πρωτόκολλα το ξεκαθαρίζουν•κινησιοθεραπεία/ φυσικοθεραπεία στο χειρουργημένο χέρι ΑΜΕΣΑ ,ακόμα κ τις πρώτες ημέρες! Αλλιώς χάνεται η άριστη κίνηση!

Αλλάζουμε την Φυσικοθεραπεία, την ξανακάνουμε Κλασική. – [ *Κλασικός : Ο έγκριτος που στον τομέα του αποτελεί πρότυπο. ]

Το άνω άκρο-χέρι για τους περισσότερους ανθρώπους θεωρείται και είναι όχι σκοπός αλλά μέσον στην πραγμάτωση στόχων και δημιουργιών. Μεσολαβεί το χέρι και η σκέψη γίνεται έργο. Δια μέσου αυτού εκλεπτύνεται και υλοποιείται το πνευματικό και διανοητικό όταν η εφαρμογή αυτών προχωράει στην πολυεπίπεδη και πολύπλοκη αλλά βαθειά ανθρώπινη επίτευξη κατασκευών και δομών.

Μια πέτρα επάνω στην άλλη είναι τόσο σπουδαίο όσο και μία γεφύρωση, μία γραμμή στο χαρτί, μια κοψιά στο μουσαμά, όσο και η μαρμαρόσκονη του γλύπτη στα χέρια. Όλα αυτά δεν θα υπήρχαν – τουλάχιστον στην ποιότητα και λεπτότητα που συμβαίνει ενίοτε – εάν ο καθημερινός άνθρωπος, ο νοικοκύρης στον οίκο και στη φύση, ο άνθρωπος εργάτης, ο καλλιτέχνης δεν αξιοποιήσουν ως μέσον τα άνω και τα κάτω άκρα.

Για το τμήμα του Physiosos 24 – Άκρον Άριστον τα παραπάνω είναι παρακαταθήκη, σημείο αναφοράς και στόχος. Με μία διαφορά όμως! Για εμάς στο Άκρον Άριστον τα άκρα είναι σκοπός όχι μέσον.

Διαμεσολαβούμε – φυσικά και απαραίτητα – όταν ατυχώς το άνω άκρο και το κάτω άκρο με δεδομένη την πολυπλοκότητα και την πολυχρηστικότητά τους πλήττονται από κακώσεις, δυσλειτουργούν, αδυνατούν κι έτσι υποχωρούν από την προσφορά και την δημιουργία.

Απέχουν έτσι από την καθημερινή φροντίδα και διαδικασία υποστήριξης του παιδιού, του ενήλικα, του ηλικιωμένου. Τότε δεν δημιουργείται το άριστο στην οικογένεια, το παραγωγικό στην εργασία, το επίτευγμα στην άθληση, η ομορφιά στην Τέχνη. Δεν συντελείται η δημιουργία στην πολυεπίπεδη χρηστικά και εκλεπτυσμένη αισθητικά Ζωή.

Σκεπτόμενοι θετικά, με εμπειρία 25 ετών, με προσήλωση στις λεπτομέρειες που όμως αυτές κι αν καθορίζουν και προσδιορίζουν, συχνά αν όχι πάντοτε, την ποιότητα της αποκατάστασης κινητοποιούμε και θεραπεύουμε. Οικοδομούμε την λειτουργική επανένταξη του τραυματία, την επιστροφή του ασθενούς που “λαβώθηκε” από μικρή αλλά και όποια υστέρηση της ικανότητας χρήσης των άκρων του. Για αυτά και με αυτά προωθούμε την εμπιστοσύνη ευ-πράττωντας ευγενικά και καρτερικά στην λογική ότι ο τραυματισμός του άνω άκρου, του κάτω άκρου και η όποια προσωρινή αδυναμία είναι δυνατόν να τύχει της άριστης και της μέγιστης θεραπείας.

Προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να αφεθεί στα χέρια ειδικευμένων, έμπειρων και με θετικό πρόσημο τελειομανών φυσικοθεραπευτών.

Για εμάς σας μιλήσαμε, παρακαλούμε μιλήστε μας και εσείς για εσάς στην ανοιχτή γραμμή ΑΚΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ συμβουλευτικής, ενημέρωσης, εκτίμησης/ αξιολόγησης και αποκατάστασης του Physiosos24 – Άκρον Άριστον. Καλέστε σήμερα στο 6987718888 

Τα παραπάνω ας θεωρηθούν ως “ανοιχτή επιστολή”! Ανοιχτό είναι και το Άκρον Άριστον στο άψογο αποτέλεσμα της ειδικευμένης φυσικοθεραπείας των άκρων. Η ομάδα του Physiosos24 σας περιμένει…