Με κέντρο τις ανθρώπινες ανάγκες προτείνουμε στους ασθενείς μας τις παρακάτω δαπάνες/κόστη για τις παρεχόμενες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας κατ’οικον του physiotherapeies.gr:

  • Συνήθεις τιμές για την πληθώρα των περιστατικών του ευρύτερου μυοσκελετικού και νευρολογικού φάσματος των παθήσεων είναι τα 25€ – 30€ / 1 ώρα θεραπείας.
  • Για  τους δικαιούχους/κατόχους παραπομπής, από τον ΕΟΠΥΥ και τα άλλα ασφαλιστικά ταμεία (για την διάρκεια αυτών των παραπεμπτικών τα 20 €/ 1ώρα θεραπείας
  • Για ιδιάζουσες περιπτώσεις ασθενών και ασθενειών προς αποκατάσταση αλλά και για κάθε παροχή από προγράμματα ασφαλίσεως και ασφαλιστικούς φορείς 50 € /1,5 ώρα θεραπείας. Επίσης, στις περιπτώσεις όπου α) ο ασθενής απαιτήσει συγκεκριμένη ώρα για το ραντεβού του και β) στις περιπτώσεις όπου η τοποθεσία κατοικίας του δεν εξυπηρετείται πάγια από το physiotherapeies.gr (εκτός οικιστικού ιστού), η δαπάνη θα είναι στα 50 € πάντοτε κατόπιν συμφωνίας
  • σε περιπτώσεις ασθενών κ ασθενειών όπου συντρέχουν ιδιαιτερότητες του κοινωνικού κ οικονομικού πλαισίου προβλέπονται από το physiotherapeies.gr ειδικές επιμερους συμφωνίες κ διακανονισμοί .

ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΕΟΠΥΥ, ΚΑΘΕ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΑ

Σεβαστοί μας ασθενείς,

θέλουμε εδώ με εκτίμηση να σας πληροφορήσουμε ότι, εάν το επιθυμείτε, να αξιοποιήσετε πιθανό παραπεμπτικό Δημοσίου, ΕΟΠΥΥ ή και όποιου άλλου Ταμείου, το physiotherapeies.gr θα φανεί και σε αυτή την περίπτωση αξιόπιστο και συνεπές στην υπηρεσία και βελτίωση της Δημόσιας Υγείας.

Θα γίνονται δεκτά τα παραπεμπτικά αυτά – και για το πλήθος των θεραπειών που αναφέρουν – με την χαμηλότατη, για θεραπεία κατ΄οίκον, τιμή των 20 ευρώ ανά συνεδρία μιας ώρας.

Αυτό αποτελεί τη μόνη δαπάνη σας, αλλά και την μοναδική αμοιβή του συνεργάτη μας Φυσικοθεραπευτή σας και θα πρέπει να τη θεωρήσετε ιδιωτική δαπάνη για ιδιωτική κατ΄οίκον επίσκεψη θεραπευτή ειδικευμένου κι έμπειρου για το κάθε ειδικό πρόβλημά σας.

Δεν αποτελεί “συμμετοχή πονηρή” στον μισθό όποιου θεραπευτή Ταμείου ή συμβεβλημένου ιδιώτη με κάποιο Ταμείο, τον ΕΟΠΥΥ κλπ.

Άρα αποτελεί η δαπάνη σας αυτή την δίκαιη είσπραξη για την πραγματοποιημένη μίας ώρας θεραπεία κι όχι extra, δώρο, συμπληρωματική φιλοφρόνηση, η οποία θα ήταν παράνομη, αήθης και προσβλητική – για όλους – τακτική στην σχέση θεραπευόμενου και φυσικοθεραπευτή.

Παρακαλούμε για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε, απευθυνθείτε σε εμάς άμεσα και όλο το 24ωρο, στην γραμμή 6987718888

Ευχαριστούμε, physiotherapeies.gr