Τηλε-Φυσικοθεραπεία

Τι είναι και πως μπορεί να σας βοηθήσει

τηλε-φυσικοθεραπεία

Πώς μπορείτε να κλείσετε Τηλε-Φυσικοθεραπεία

Κάντε κλίκ εδώ  για να κλείσετε μέσω διαδικτύου

καλέστε ή στείλτε γραπτό μήνυμα (sms), στο 6987718888, με τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Tο εγχείρημα του προγράμματος «Τηλε-Φυσικοθεραπεία» είναι ρηξικέλευθο και πρωτόγνωρο στο χώρο της Φυσικοθεραπείας. Η ομάδα του physiosos24 οδηγεί τις εξελίξεις ακόμα και πέραν των εθνικών συνόρων πλαίσια.

Tο εγχείρημα του προγράμματος «Τηλε-Φυσικοθεραπεία» είναι ρηξικέλευθο και πρωτόγνωρο στο χώρο της Φυσικοθεραπείας. Η ομάδα του physiosos24 οδηγεί τις εξελίξεις ακόμα και πέραν των εθνικών συνόρων πλαίσια.

ΤΗΛΕ-ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μετά από τρείς δεκαετίες Φυσικοθεραπευτικής πράξης και από το 2013 πλέον ως ομάδα Φυσικοθεραπευτών physiosos24 (Ομάδα ειδικευμένων και Νοσοκομειακά έμπειρων θεραπευτών για αξιόπιστες συνεδρίες αποκατάστασης κατ’ οίκον), προσφέρουμε πλέον μια νέα υπηρεσία για την οποία είμαστε κάτι παραπάνω από υπερήφανοι. Είμαστε ευτυχείς!

Διαδικασία

Η διαδικασία είναι απλή. Σε συντομία λοιπόν και πρακτικά η τηλε-φυσικοθεραπεία γίνεται ως εξής:

  • Η συνεδρία λαμβάνει χώρα όπου και αν βρίσκεται ο ασθενής. Στο σπίτι του, στο γραφείο, σε Νοσοκομείο κτλ.
  • Η συνεδρία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή όπως οριστεί μεταξύ θεραπευτή και ασθενούς.
  • Η διάρκεια της online θεραπείας είναι 60 ́.
  • Το κόστος είναι 30 ευρώ και η πληρωμή γίνεται εδώ
  • Η υπηρεσία παρέχεται 24/7, ανεξαρτήτως εορτών ή αργιών
  • Πρακτικά ζητήματα όπως με ποια μέσα επικοινωνίας θα γίνει η τηλε-συνεδρία θα ορίζονται εκ των προτέρων σε συνεννόηση  του ασθενή με τον υπεύθυνο Φυσικοθεραπευτή.

Ερευνητικό έργο

Σε δεύτερο χρόνο θα αναπτυχθούν, τα δεδομένα, οι συστηματικές αξιολογήσεις, τα στατιστικά στοιχεία και οι αναλύσεις των αποτελεσμάτων.  Σκοπός των μετρήσεων της συγκέντρωσης των εκτιμήσεων και των εφαρμογών είναι να βελτιώνουμε συνεχώς την αποτελεσματικότητα μας.

Η καθημερινή και επαγγελματική ζωή του ασθενούς – όταν αυτές δεν είναι εργονομικά αξιοποιημένες και φροντισμένες – συχνά φαντάζουν «βουνά» δυσκολίας. Αυτό συμβαίνει συνήθως με την παραίτηση και την κατάθλιψη που προκύπτουν σε περιπτώσεις σοβαρών νοσημάτων και σε περιπτώσεις χρονιότητας των περιστατικών. Σε αυτές τις περιπτώσεις η Τηλε-Φυσικοθεραπεία είναι η ιδανική λύση. Πιστεύουμε βαθειά και έχουμε την σχετική μεγάλη εμπειρία ότι μπορούν να αντιμετωπιστούν με την ΤΕΧΝΙΚΗ αξιοποίηση των ψυχικών και σωματικών δυνάμεων του ασθενούς που σε κάθε περίπτωση εν-υπάρχουν και μπορούν να ενεργοποιηθούν με σκοπό τη σημαντική μείωση του πόνου και την ίαση.